NOVETATS NUTRICIONISTES

Toca aprimar-se. És dur. N’hi ha que tenen molta voluntat, però molt ens costa tenir-la. Enrere hem deixat unes dates on el nostre cos pot haver-se regalat uns quants quilos de més. Tot depèn del control s’hagi pogut tenir en els diversos àpats nadalencs. Per aquest motiu, per tal de prendre consciència que el nostre cos necessita tenir l’anomenat “pes ideal”, hi ha tot un món editorial, ple de llibres d’auto-ajuda per poder aconseguir reduir pes. 
Ara per ara, l’estrella d’aquest gènere és el nutricionista, especialista en el comportament alimentari: Pierre Dukan. Més de 30 anys de treball donen aval a la seva trajectòria. El més llegit de tots els temps al país veí: França. Però el seu èxit ja ha traspassat fronteres. Dukan és autor de 19 obres que sumen un total de 2,5 milions d’exemplars venuts arreu del món. Entre aquests, considerats “best-sellers” que ajuden a perdre pes, destaquen els títols: No sé con aprimar-me (editat en català per La Magrana, i en castellà per RBA Libros), El método Dukan ilustrado i més recentment: Las recetas Dukan
NO SÉ COM APRIMAR-ME
El règim que planteja a les seves pàgines, es pot aconseguir de manera eficaç, sense passar gana i amb resultats sorprenents. A França ja s’han venut més d’1 milió d’exemplars. Basat en el consum de proteïnes naturals i la seva combinació amb la resta d’aliments. Gràcies als consells del Dr. Dukan, és possible aprimar-se sense restringir les quantitats i sense necessitat de modificar el hàbits. D’aquest volum, disposem de les dues versions, en català i castellà. A més, durant moltes setmanes s’ha situat entre les primeres posicions dels rànquing de llibres més venuts, i fins i tot en número 1 de vendes.
EL METODO DUKAN ILUSTRADO
Aquesta edició a tot color, és molt fàcil de llegir, amb quadres, consells, menús i receptes molt apetitoses, mai vistes abans en un règim per aprimar-se. L’efectivitat del règim sorprèn a tot el món i les vendes del llibre del Dr. Dukan, superen qualsevol previsió. Editat en castellà per RBA Libros, disposar d’un total de 256 pàgines. 
LAS RECETAS DE DUKAN
És la darrera novetat incorporada en el llistat d’èxits editorials del Dr. Pierre Dukan. Un complement afegit al seu mètode per reduir pes. Aquest receptari possibilita poder perdre quilos a gran velocitat. No obstant això, no tots els adeptes saben combinar els 100 aliments autoritzats per Dukan de manera abellidora i variada. Gràcies a aquest volum, tindran idees per a dies PP (només proteines), dies PV (proteïnes i verdures), i receptes per a totes les fases de mètode.
Font: Rba Libros/La Magrana / Pàgina Web Oficial: Pierre Dukan 
Article 353 – JM. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova