EL CAMÍ FOSC d’Asa Larsson

Tercera novel.la d’aquesta autora d’origen suec, Asa Larsson. Desprès dels èxits de vendes que ha suposat “Aurora boreal” i “Sang vessada”, toca el torn al tercer asssassinat al Cercle Polar, habitual escenari dels crims que tenen lloc a les seves pàgines. 
En aquest nou relat, la protagonista creada per Larsson, Rebecka Martinsson, de professió advocada, es recupera a la casa familiar de Kiruna del shock patit al final de “Sang vessada”.
Mentrestant,  a la inspectora Anna-Maria Mella se li gira feina. En una cabana d’un llac gelat es descobreix el cadàver  d’una dona amb evidents signes de tortura i la inspectora sap que necessitarà ajuda. La dona morta era una peça clau d’una companyia minera local amb tentacles arreu del món i Anna-Maria buscarà un advocat que l’ajudi a explicar-se moltes coses. I sap que Rebecka Martinsson és la persona adequada per aquesta feina. Estan a punt de destapar un drama ple de secrets, perversió i crim. Un cas que posarà al descobert una història terrible i trista sobre l’obsessió d’un home, la solitària mort d’una dona i el cor congelat d’un assassí. 

Font: Editorial Columna.
Youtube: Asa Larsson – promoció “Aurora boreal”
Article 359 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova