EL LLIBRE DE LA MEMÒRIA d’Àngels Navarro
Posa la teva memòria en funcionament. Activa-la. Serveix d’alguna cosa exercitar la memòria, saber els teus punt febles, o millorar el rendiment de la teva capacitat de recordar? Els exercicis d’aquesta novetat editorial, presentada per Ara Llibres: “El llibre de la memòria”, estan adreçats a adults de totes les edats: als més joves us ajudarà a reforçar l’atenció, la concentració i la memòria; als de mitjana edat, a mantenir el rendiment de la vostra memòria en bones condicions, i als més grans, a utilitzar estratègies que permetin compensar els efectes dels petits trastorns de la memòria. 
A les pàgines d’aquest llibres, hi trobareu un manual d’ajuda per a vosaltres, lectors que vulgueu conèixer els punts febles de la la vostra memòria. Una eina per conscienciar-nos de la importància d’exercitar la memòria i les capacitats cognitives i aportar els diversos processos, estratègies i tècniques per millorar-ne el  rendiment. “El llibre de la memòria”, que ha rebut el suport de la Fundació Internacional Pasqual Maragall contra l’Alzheimer, també conté els principals aspectes teòrics sobre la memòria, així com els mètodes, les tècniques, els recursos i els consells més eficaços i adequats per conservar-la i estimular-la. 
L’AUTORA
Àngels Navarro, és llicenciada en psicologia i especialitzada en teràpia a partir del joc. Els jocs d’enginy, és la seva vocació i amb la que desenvolupa la seva tasca professional. Col.laboradora habituals de la secció de passatemps d’El Periódico de Catalunya i de les revistes Escuela i Cavall Fort. Va publicar el seu primer llibre el 2003, i actualment té al mercat 22 títols, una col.lecció de quatre quaderns escolars, una altra de dotze quaderns i CD-Rom de Brain Training que va fer pel mateix Periódico de Catalunya, i una altra col.lecció també del mateix gènere pel rotatiu Público. Entre Espanya i Mèxic, ha venut més de quatre milions d’exemplars, i diaris de tot el món li han demanat col.laboració. Cal afegir també la seva participacio en un programa de TV3 per a nens i un programa especial sobre jocs d’intel.ligència per a Gestmusic. El 2008 va editar a Ara Llibres, “Entrena la ment”, un llibre que vol representar un full de ruta per a totes les persones que vulguin descobrir com utilitzar la ment de manera més efectiva. 
Article 361 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova