LA CUINA DE LA SALUT de Ferran Adrià, Valentí Fuster i Josep Corbella
Una de les novetats editorials d’aquesta temporada, va ser editat el passat mes d’octubre de 2010. A hores d’ara manté un bon registre de vendes, en estar situat entre els llibres més destacats del rànquing dels de no ficció en català, publicat per Edicions 62 i en castellà, per Planeta. “La cuina de la salut” mostra com es pot tenir una alimentació sana i al mateix temps passar-s’ho bé menjant. 
El llibre reconstrueix la vida d’una família al llarg d’un dia qualsevol per il.lustrar com millorar l’esmorzar, la compra, la conservació dels aliments a casa o la manera de cuinar-los, entre altres aspectes relacionats amb la nostra alimentació. Però l’obra no es limita a parlar de nutrició, sinó que s’emmarca en el context més ampli de la salut, de manera que aborda també qüestions com l’activitat física, el control de pes, de la pressió arterial o del colesterol o com ensenyar als nens a cuidar el seu cos i evitar addiccions.
El lector de “La cuina de la salut” descobrirà com persones de totes les edats, amb gustos i necessitats diferents, poden compartir taula, menjar de manera equilibrada i agradable i portar una vida sana. El llibre és complementa amb abundants taules il.lustrades amb consells pràctics. 
ELS AUTORS
Un llibres “cuinat” a tres bandes. Ferran Adrià, indiscutiblement, el cuiner més internacional, premiat i cotitzat de l’actualitat. Co-propietari d’un dels restaurants més considerats del moment: El Bulli. L’aportació mèdica del llibre és obra del famós cardiòleg Valentí Fuster, i finalment el periodista Josep Corbella, és el darrer “Ingredient” d’aquesta proposta de lectura.
Article 365 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova