LITERATURA I CINEMA
Els mitòmans estan d’enhorabona. El motiu: una reveladora biografia de l’actriu italiana Sofia Loren veurà aviat la llum. Una revisió de la seva trajectòria personal i professional que a més, inclourà material gràfic inèdit. 
Segons les pàgines del llibre que properament editarà Ediciones B, titulat “Sofia Loren, una vida de novela”, escrit per Silvana Giacobini, presentarà detalls desconeguts. Sembla ser que la seva vida no ha estat sempre tant glamurosa. Fins a convertir-se en una gran estrella dels anys 50, 60 i 70, va ser una dona amb una vida molt turmentada que va créixer en un ambient de pobresa als ravals de Nàpols i que va haver de fer molts sacrificis per veure el seu somni fet realitat. Aquesta biografia descobreix episodis de la seva adolescència. Repassa el treball de Pigmalió que el productor i posterior marit de l’actriu, va exercir em ella. I se centra en tots els homes que es van rendir a la seva bellesa, entre ells, Gary Grant, que va estar a punt d’avortar el casament entre Loren i Ponti, i Peter Sellers, a qui la diva italiana no va correspondre mai. 

Article 368 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova