EL LLADRE DELS CERVELLS de Pere Estupinyà
Segons la portada d’aquesta novetats editorial publicada per La Magrana (català) i Debate (castellà), ara toca compartir el coneixement científic de les ments més brillants. Ens recomana que agafem una bona posició al sofà i ens preparem per emprendre un viatge inoblidable pels desafiaments més apassionants de la recerca científica actual. Disposem-nos a entrar als principals laboratoris i centres d’investigació del món per conèixer de primera mà les qüestions més candents en terrenys com la neurociència i l’estimulació i el perfeccionament de les capacitats humanes, l’astronomia i la carrera espacial, la genètica i la biologia sintètica, el canvi climatic…
Aquest és un llibre per a lectors curiosos que se saben gratar on no els pica i vlen saber de què estem fets, per què som com som, on vivim i com serà el món del futur. Aquí i qui sap si en d’altres planetes lluny del sistema solar.
L’AUTOR
Pere Estupinyà és un químic i bioquímic que va deixar el seu doctorat en genètica per dedicar-se a la difusió del coneixement científic. Va ser guionista i editor del programa “Redes” de TVE durant 4 temporades. També és professor de “Ciència, Tecnología i Societat” de la Universitat Ramon Llull. Ha escrit sobre ciència a El País, Público, El Mundo, La Vanguardia, i també a la revista Muy Interesante, entre d’altres publicacions. 

Font: La Magrana-editorial / web de “El Ladrón de cerebros” 
Font video: Youtube
Article 372 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova