PARTICIPACIÓ
El “Vols llegir?” (Ràdio/bloc/web 2.0), juntament amb al col·laboració de la Biblioteca de Vilanova del Camí, volem traspassar a la ràdio, l’èxit dels clubs de lectura. Per aquest motiu, organitzem el primer club de lectura específicament fet pel mitjà radiofònic.
La mecànica serà la mateixa: proposar la lectura d’un llibre, per fer-ne posteriorment, un debat o foro entre els lectors que s’hagin inscrit a aquesta activitat. La característica especial que aquest comentari del llibre, es que és realitzarà als estudis de Ràdio Nova, amb l’emissió d’un programa sencer del “Vols llegir?”.
I ja tenim títol i autor per aquest primer Club de lectura-VLLG?. Es tracte de la tercera proposta literària publicada pel periodista, escriptor i normalitzador lingüístic, Pep Elias. El llibre: Olor de gas, editat per Pagès Editors, i guardonat amb el Premi de Relat Breu Ciutat de Mollerussa 2010. Recordem que “Olor de gas” va ser presentat en públic el passat mes de desembre, data de la seva posada a la venda.
Per participar en aquest: Club de lectura-Vols llegir?, només cal que ens ho feu saber a l’adreça de correu electrònic: volsllegir@radionova.cat, també a través del Facebook i el Twitter del programa, i al taulell de préstecs de la Biblioteca de Vilanova del Camí (carrer Mare de Déu Núria, 1, Centre Cultural Can Papasseit).
Per l’aforament de l’estudi, la convocatòria per cada Club de lectura-VLLG? serà de quatre persones, un moderador i convidat especial. 
La data d’aquest club de lectura-Vols llegir?, és previst pel dia 4 d’abril, data en que s’emetrà aquest programa especial, tot comentant el llibre de Pep Elias, “Olor de gas”, amb els nostres contertulians, moderador i el propi autor.
Serà realment interessant !!
D’altra banda, també us avançem que ja tenim definit l’autor i títol per segon Club de lectura-Vols llegir?  Per aquesta temporada. Una pista: una escriptora debutant igualadina. Més detalls, ben aviat…
Article 377 – J.M Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova