PARTICIPACIÓ
L’escriptor, periodista i normalitzador lingüístic, Pep Elias, ha penjat en el seu bloc: escrividor.blogspot.com, un article tot fent referència al primer “Club de lectura-VLLG?” que organitza aquest espai radiofònic, explicant al seus seguidors que ha estat convidat a participar com a convidat especial, en ser escollit el seu tercer treball literari: “Olor de gas”, objecte de lectura i posterior comentari o debat entre els participants de l’activitat que suposa l’estrena d’un club de lectura específicament realitzat pel mitjà radiofònic. Elias, afirma que: “…em fa molta il.lusió que l’obra proposada per a la primera edició d’aquest espai, sigui precisament “Olor de gas”.
Recordem que la mecànica serà la mateixa que qualsevol club de lectura organitzat per les diverses biblioteques catalanes: proposar la lectura d’un llibre per fer-ne posteriorment un debat o comentari entre els lectors que s’hagin inscrit a l’activitat. La característica especial és que es realitzarà als estudis de Radio Nova de Vilanova del Camí, amb l’emissió d’un programa sencer del “Vols llegir?”.
Per participar, només cal sol.licitar-ho a través de l’adreça de correu electrònic: volsllegir@radionova.cat,  del Facebook i Twitter del programa, o al servei de préstecs de la Biblioteca de Vilanova del Camí, al carrer Mare de Déu de Núria 1, ubicat al Centre Cultural de Can Papasseit. La data prevista per a l’emissió és el dia 4 d’abril.
Font: bloc Pep Elias – escrividor.blogspot.com
Article 380 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova