EXPOSICIÓ A VILANOVA DEL CAMÍ (ANOIA)
Des d’aquesta setmana i fins a mitjans de març, la Biblioteca de Vilanova del Camí (Anoia) ens convida novament a fer un viatge virtual per biblioteques d’arreu del món. Es tracta de la segona edició de l’exposició “Biblioteques del món”, una mostra que ha estat possible, un cop més, gràcies a la participació dels usuaris.
La segona edició d’aquesta mostra ha superat amb escreix la participació de la primera. De la seixantena de fotografies que es van recollir en la convocatòria de l’any passat, la mostra compta aquest any amb més d’un centenar. Algunes són imatges sorprenents i ben curioses que ens acosten a altres cultures, com per exemple les fotografies d’una biblioteca de Mauritània.
El projecte el va impulsar la biblioteca vilanovina, que va convidar als usuaris a portar fotografies dels seus viatges on sortissin biblioteques de diferents punts del planeta. El resultat és un mosaic de procedències diverses. A la mostra, que és podrà veure a l’equipament de Can Papasseit fins el dia 14 de març, podem trobar imatges de biblioteques dels cinc continents i de països com Melbourne, Mauritània, Londres o Síria. 

Font: Serveis Informatius Ràdio Nova-Vilanova del Camí
Imatges: Biblioteca Vilanova del Camí
Article 386 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova