GUIES DE VIATGES
Cossetània Edicions ha afegit aquest mes de març de 2011 dos nous volums la seva col.lecció  de guia de viatges titulada “Essencial”. Es tracte dels exemplars dedicats a Escòcia i, Florència i la Toscana. El passat mes de maig del passat 2010, l’editorial catalana, que te una àmplia experiència en la publicació de guies d’excursionisme, va posar a la venda un primer lliurament de quatre títols d’aquesta col.lecció, corresponents a les ciutat de París, Londres, Roma i Nova York. Les guies son a tot color, tenen una mitjana de 192 pàgines i es venen a un preu de 12,50 euros. 

La col.lecció “Essencial” és obra de l’empresa AA Publishing, amb molt de pretigi dins del món de les guies de turisme, que depenen de The Automobile Association, que ve a ser l’Automòbil Club del Regne Unit.
Article 389 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova