AVANÇAMENT EDITORIAL
El 5 d’abril es publicarà la nova novel.la de la periodista i escriptora catalana Maruja Torres. “Fàcil de matar”, editat per Planeta, representarà la seva primera incursió dins del gènere negra. L’argument, ambientat a Beirut, ciutat que coneix prou bé Maruja Torres,  està protagonitzat per Diana Dial, una excepcional prejubilada i sense pèls a la llengua, a la qual ja no li importa què diran i molt menys encara, la correcció política. Recordem que el darrer llibre publicat per aquesta autora, va ser “Esperadme en el cielo”, Premi Nadal de novel.la de l’any 2009, llibre dedicat a la memòria dels seus amics Terenci Moix i Vázquez Montalbán.
D’aquest bloc us recomanem la lectura diària del bloc personal de Maruja Torres a la xarxa. 
Article 391 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova