SI TU EM DIUS QUE VINE HO DEIXO TOT…, PERÒ DIGUE’M VINE d’Albert Espinosa
Aquesta és la tercera novel.la d’Albert Espinosa, conegut guionista de televisió, cinema i teatre, a més d’actor i enginyer superior químic. També ha dirigit diverses pel.lícules d’èxit i actualment és l’artífex de la popular sèrie de TV3 “Polseres vermelles”. Espinosa, que ha declarat en la presentació d’aquest el seu nou llibre, que se sent més guionista de televisió que no pas escriptor, ens ofereix en el seu nou relat la història d’un home abandonat per la seva parella, que reviu la seva infància per tal de trobar-se mentre busca un nen que ha desaparegut. 
L’ARGUMENT
En Dani, nom el personatge central, es dedica a buscar nens desapareguts. Al mateix instant que la seva parella fa les maletes per abandonar-lo, rep una trucada de telèfon d’un pare que desesperat, li demana ajuda. El cal el conduirà a Capri, illa on afloren records de la seva  infantesa i de dos personatges que el van marcar per sempre: el Sr. Martín i en George. Retrobar-se amb el passat portarà a Dani a reflexionar sobre la seva vida, sobre la història d’amor amb la seva parella i sobre les coses que son de veritat importants. 
Un llibre dedicat, per part de l’autor: “…a tots aquells que continuen volent ser diferents i que lluiten contra aquells que desitgen que siguem iguals.” Versió en català, editada per Rosa del Vents i en castellà per Grijalbo, ambdues pertanyen al grup Random House Mondadori. 
L’AUTOR
Albert Espinosa, nascut a Barcelona l’any 1974, enginyer industrial de formació, és guionista de teatre, cinema i televisió. També ha actuat en sèries de televisió, teatre i al cinema. Columnista al diari El Periódico. Autor de dos llisres. El primer “El món groc” on fa un relat de la seva infantesa. De petit va pasaar gran part a l’hospital lluitant contra un càncer i li van haver d’amputar una cama, un pulmó i part del fetge. Malgrat tot, a les pàgines d’aquest llibre, amb molt bon èxit de vendes, reflecteix amb detall tots aquests primers anys de la seva infantesa i fa un decàleg del malalt i de la vida. Posteriorment va publicar “Todo lo que podríamos haber sido tú y yo si no fuéramos tú y yo”, i en aquest 2011, aquesta novetat editorial que us hem presentat en aquest article. 

PRESENTACIÓ A IGUALADA
Actualitzem aquest article amb l’anunci de la presentació del llibre de l’Albert Espinosa a Igualada. Serà el dilluns dia 18 d’abril, a partir de dos quarts de vuit del vespre, a la seu de la Llibreria Aqualata, al carrer Sant Josep 14 d’Igualada. 

Font: Editorial Rosa del vents

Trailer-book: Youtube / Grijalbo
Article 402 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova