LES MILLORS POSTRES DE L’ÀVIA REMEI – 100 receptes-

En aquest llibre hi trobareu les receptes d’un centenar de postres representatives de la cuina catalana que, com ens diu l’Àvia Remei, «són econòmiques i amb quatre coses de casa les pots fer». D’una banda, inclou receptes tradicionals com les torradetes de Santa Teresa, el pastís de Sant Jordi, la crema de Sant Josep, la mona de Pasqua… I, d’altra banda, n’afegeix d’originals com les broquetes de fruita,  les creps, el púding anglès i el plum-cake, entre d’altres.

Totes les receptes s’expliquen pas a pas, de forma planera i comprensible, per tal que fins i tot els cuiners inexperts aconsegueixin tenir èxit tant amb les postres més senzilles i de diari, com amb aquelles amb què volem quedar bé amb els familiars, amics o convidats. El llibre és presentat per l’Editorial Cossetània, dins de la col.lecció El Rebost.

L’AUTORA 
Remei Ribas, l’Àvia Remei, nascuda a Mataró, ha ofert xerrades i ha impartit cursos de cuina per a totes les edats. Ha col·laborat amb el periodista Espartac Peran a Ràdio Argentona. Ha participat en diferents programes conduïts per Martí Gironell, a Catalunya Ràdio, per Jordi Tenas, a Ona Catalana i en programes especials de COM Ràdio i RAC1. Ha fet diverses demostracions culinàries, a TVE2 i TV3, per exemple, en el programa La columna, presentat per Júlia Otero. Ha publicat La cuina de l’Àvia Remei, Plats i secrets de l’Àvia Remei, L’Àvia Remei talla el bacallà, juntament amb la seva filla, Cristina Martí, Àvia Remei, vull cuinar! i Els millors plats de l’Àvia Remei. Ha rebut reconeixements en els Gourmand Cookbook Awards, i va ser premiada en el I Concurso Internacional Las Mejores Recetas de Patatas del Mundo, organitzat per la universitat peruana de San Martín de Porres.
En aquest article us oferim un enllaç amb una mostra del nou llibre de lÀvia Remei, només cal clicar en aquest link:

http://www.cossetania.com/tasts/postresremei.pdf

Font: Cossetània Edicions 
Youtube/Trailer-Book: “Els millors plats de l’Àvia Remei” (2008) – Cossetània ed. 
Article 403 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova