PARTICIPACIÓ
5 usuaris de la Biblioteca de Vilanova del Camí participaran en el primer club de lectura que ha organitzat el programa literari de Ràdio Nova, “Vols llegir?”, juntament amb la biblioteca vilanovina. L’espai radiofònic va convocar el passat mes de febrer als seus oients i seguidors de la seva pàgina a internet, a més dels usuaris de la biblioteca, la lectura d’un llibre per debatre i comentar el seu contingut entre els participants de l’activitat. La mateixa mecànica que habitualment fan les biblioteques. 
La característica especial és que enlloc de fer-ho en aquest espai públic, és farà en un estudi de ràdio en directe. Del total dels inscrits en aquest primer club de lectura radiofònic, tres son residents a Vilanova del Camí, un participant d’Igualada i finalment un de La Torre de Claramunt. El llibre proposat és el darrer publicat per l’escriptor i periodista igualadí, Pep Elias: “Olor de gas”, publicat el passat mes de desembre del 2010. El propi Pep Elias, participarà en directe junt amb els convocats, en l’emissió d’aquesta espai, el proper dilluns dia 4 d’abril a partir de les vuit del vespre per la sintonia de Ràdio Nova de Vilanova del Camí, en el 107.7 de la fm. També es podrà escoltar via on-line a través de la pàgina web de la ràdio (radionova.cat), i posteriorment en el podcast del programa a internet: volsllegir.blogspot.com.
D’altra banda, aquesta setmana, el programa de TV Vilanova del Camí “Fets i gent” ens ha entrevistat amb motiu de la realitzacio d’aquest primer club de lectura específic per a la ràdio, i també sobre altres aspectes que tenen com a referència el propi programa de ràdio del Vols llegir?
Video: TV Vilanova del Camí – Programa “Fets i Gent”
Article 405 – J. M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova