AVANÇAMENT EDITORIAL
L’escriptora igualadina Teresa Roig avança en el seu bloc personal els continguts del seu nou llibre que publicarà l’editorial Columna pròximament. Autora d’èxits editorials com “L’herència de Horst”, publicat el 2007 (Alisis/Ara) i “Pa amb xocolata” el 2009 (Alisis), a finals del passat 2010 va publicar la novel.la “El primer dia de les nostres vides” (Edicions Proa), guanyadora del Premi Roc Boronat. Pròximament publicarà la seva quarta novel.la “El blog de la Lola Pons”, una divertida tragicomèdia existencial.
El seu argument presenta a la Dolors, una noia vergonyosa, divertida, cagadubtes, ingènua, mandrosa i eixelebrada que viu al Raval. Té una mare hipocondríaca, un pare que és un sant, un germà gai que fa de broker a Londres i una àvia senil que hi toca més que ningú. Tot i que procura no perdre mai el sentit de l’humor, no té parella estable, ni una feina que l’ompli i tampoc està gaire contenta amb ella mateixa, ni físicament ni en l’aspecte emocional. Casualitats del destí, el dia del seu 30è aniversari, es veu empesa a una cruÏlla existencial sense retorn. Per aixó decideix fer alguns canvis i renéixer al cap de nou mesos convertida en Lola: el seu àlter ego virtual. En el procés comptarà amb l’ajuda de les seves millors amigues i de tots els recursos que la vida posa al seu abast. Però no serà pas un camí 
de roses. Perquè qui ha dit que ser feliç era fàcil? i ja no diguem trobar l’amor vertader. 
Aquesta novetat editorial estarà complementada amb un bloc, on hi hauran més detalls sobres l’obra, concursos, premis…, en resum fer el seguiment personal del blog de la Lola Pons, el nou personatge de la galeria creada per l’autora Teresa Roig.
bloc Lola Pons: elblogdelalola.com (en construcció)
Article 405 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova