PARTICIPACIÓ
L’endemà de la experiència. Enrere ja hem deixat el que ha estat el primer Club de lectura que el “Vols llegir?” ha volgut compartir amb els seus seguidors del programa de ràdio, com també del nostre espai a internet amb aquest bloc. I podem dir que aquest “tour de force” ha estat un encert. 
En primer lloc pels preparatius i per la col.laboració de la Biblioteca de Vilanova del Cami, representat per la seva directora, Teresa Mas Fontcuberta, que en tot moment ha estat molt receptiva a participar en aquesta prova, la de fer un club de lectura específicament pel mitjà radiofònic. En segon lloc, per la disposició per part de l’equip tècnic i de producció de Ràdio Nova-Vilanova del Camí per les facilitats tècniques per poder realitzar el directe d’aquesta emissió, i per la difusió que han fet. En tercer, per la participació de l’escriptor i periodista, Pep Elias, autor del llibre objecte de comentari i debat, l’Olor de gas (Pagès Editors). I finalment pels lectors participants, disposats a compartir amb el Vols llegir? aquesta primera experiència: Eva Copoví, Adela Ortega i Florenci Amat, tots ells de Vilanova del Camí, també Cristina LLobet d’igualada i Duvi López de La Torre de Claramunt. Van fer els deures, llegir el llibre d’en Pep Elias i posteriorment fer el seu comentari, reflexió, debat i més, durant els prop de cinquanta minuts que va durar l’emissió. A tots, el meu agraïment. 
D’altra banda, l’escriptor igualadí Pep Elias s’ha fet ressò d’aquesta primer Club de lectura, en ser protagonista la seva obra: Olor de gas, en el seu bloc:
Agraeixo molt sincerament a Florenci Amat, l’Eva Copoví, l’Adela Ortega, la Cristina Llobet i la Duvi López la seva participació en el club de lectura d’Olor de gas que el programa “Vols Llegir?” de Ràdio Nova va emetre dilluns en directe. Amb la direcció de Josep M. Solé, conductor del programa, aquest grup de lectors va oferir les seves opinions i impressions sobre la novel·la i, personalment, em van fer passa una molt bona estona parlant dels aspectes més destacables de l’argument, reflexionant sobre la personalitat de l’Adam Bach, protagonista de la història, i compartint valoracions sobre el desenllaç de la trama. Tal com vaig dir en directe, per a mi ha estat un plaer participar en aquesta iniciativa i un privilegi que Olor de gas hagi estat el llibre escollit per estrenar aquest club de lectura a través de la ràdio.

PODCAST
Us convidem a escoltar el programa, inclòs en aquest article. I deixem les portes obertes per poder fer ben aviat un nou Club de lectura. La experiència s’ho val. Ha ajudat a fer més ric de contingut en aquest espai, que amb molta modèstia, vol fer difusió de la lectura des de fa sis anys. 
Article 407 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova