PRESENTACIÓ LITERÀRIA
Aquest divendres dia 8 d’abril tindrà lloc a l’Auditori de l’Ateneu, a partir de les 20 hores, la presentació del llibre de l’economista Germà Bel: “Espanya, capital París”, publicat per La Campana. Acte organitzat per la llibreria igualadina “Llegim…?”.  A les seves pàgines hi podrem llegir el treball el.laborat per aquest autor, que vol demostrar que l’estat espanyol intenta, des de fa 300 anys, aconseguir fer de Madrid la capital total en termes econòmics, culturals, socials i evidentment, també d’infraestructures. Germà Biel se centra també en la pretensió dels diferents governs estatals de convertir Madrid en el centre neuràlgic de totes les vies de comunicació (camins, carreteres, trens, autopistes i aeroports). Aquest llibre, objecte d’aquesta presentació, fa setmanes que es troba ubicat en el rànquing dels més venuts en l’apartat de no-ficció.
L’economista igualadadí, Jordi Balsells farà de mestre de cerimònies d’aquest acte de presentació, que comptarà amb la presència del propi autor d’aquest: “Espanya, capital Paris”, Germà Bel. 

ENTREVISTA
El diari digital de caire econòmic anoiaemergent.cat, ha publicat en la seva edició del dijous dia 7 d’abril, una entrevista a Germà Bel amb motiu de la seva visita a Igualada per fer la presentació del seu llibre. Us oferim l’enllaç directe clicant aquí, per tal de poder llegir aquesta entrevista. 

Font: Llibreria Llegim…? / Entrevista: anoiaemergent.cat
Editorial: La Campana
Complement: Germà Biel
Article 408 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio