EXCUSES PER NO PENSAR d’Eduard Punset
Eduard Punset ens convida a fer un passeig pels diferents itineraris de la vida: les emocions, el cervell, els canvis, l’aprenentatge, l’origen de l’univers, el poder Fins i tot ens regala fòrmules senzilles per ser més feliços en un món millor. En aquesta obra, a més a més, Punset amplia el seu camp de respostes a àmbits que avui dia ens tenallen especialment, com la crisi econòmica o la incidència de la política en el dia a dia dels ciutadans; recorre les incerteses que ens inquieten, ens fascina amb les revelacions sorprenents de la nostra pròpia natura i facilita eines per una vida plena i més feliç. Perquè avui, més que mai, no hi ha excuses per no pensar.
Novetats editorial presentada per l’editorial Destino Català amb un total de 255 pàgines. Altres títols destacats d’Eduard Punset recomanables: “L’ànima és al cervell” (Destino Català), “El  viatge a la felicitat” (Columna), “El viatge al poder de la ment” (Destino Català).
Article 412 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova