I UN COP DE VENT ELS DESPENTINA de Jesús M. Tibau
Amb el cinquè recull de relats, Tibau continua una estreta relació amb el gènere, i aprofundeix en la capacitat de síntesi pròpia del seu estil. I un cop de vent els despentina ens presenta històries senzilles, capaces de despertar-nos emoció i tendresa en poques línies, o un somriure de complicitat. De vegades, la vida sacseja els personatges de dalt a baix; altres, més sovint, pren forma de cop de vent que no els fa caure, només els despentina, i ens fa reflexionar sobre el sentit de tot plegat. El títol del llibre fou escollit per votació dels seguidors del seu bloc. Llibre editat per Cossetània Edicions amb un total de 120 pàgines
L’AUTOR
Jesús M. Tibau és natural de Cornudella de Montsant (1964) i resident a Tortosa.  És especialista en relats breus, recollits a Tens un racó dalt del món(2001), Postres de músic (2005) (Premi Marià Vayreda), El vertigen del trapezista (2008) i Una sortida digna (2009), així com del poemari A la barana dels teus dits (2009). És conegut a la Catosfera per l’àmplia activitat en el blog Tens un racó dalt del món, Premi Blocs Catalunya (2009), que també dóna nom al programa de televisió que presenta a Canal 21 de les Terres de l’Ebre. 
Aquest proper dilluns dia 2 de maig, i un cop finalitzat el període de vacances de Setmana Santa dels programes realitzats pel col.lectiu de col.laboradors de Ràdio Nova, el “Vols llegir?” enceta la darrera part de la temporada. Ho farà amb Jesús M. Tibau com a convidat en el nostres espai radiofònic. 

Article 425 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova