ACTIVITAT LITERÀRIA
-article actualitzat-
Aquest podria ser perfectament el títol d’una novetat editorial, però no és el cas. Us ho expliquem. El dissabte dia 21 de maig el passatge Capità Galí d’Igualada es convertirà en “El corraló dels llibres oblidats”. Es tracta d’una activitat organitzada per Llegim…? Llibreria i Paranoia Accions amb l’objectiu de dinamitzar els racons del nucli antic de la capital de l’Anoia. Aquell dia, des de les 10 del matí les 8 del vespre, tots els raconets d’aquella part la ciutat es convertiran en un gran aparador de llibres vells i usats on es podrà passejar, mirar, intercanviar, llegir, triar i remenar, prendre i deixar, i també, per què no, comprar-ne de nous a la botiga.
A més, s’ha previst una sèrie d’actes que amenitzaran la trobada: presentacions literàries, petits concerts, exposicions… així com un vermut al migdia a la plaça de l’Ajuntament de la capital de l’Anoia, a preu de “butxaques escurades”, en col•laboració amb els bars de la zona.

CONVOCATÒRIA
D’altra banda, els organitzadors fan una crida a la participació activa, tot fent donació prèvia de llibres usats, aquells que ja no llegiu ni consulteu i que creieu que en unes altres mans farien ara mateix més bon profit. Animem que a partir del 3 de maig, es facin arribar a la seu de la LLibreria Llegim…? (carrer Capità Galí, 4 d’Igualada, en una caixa o bossa que digui: “Estic esperant que em llegeixis! Dia del llibre oblidat”.

Font: Llibreria Llegim…? / Paranoia accions
Article 426 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova