PARTICIPACIÓ
Ella és una formiga. Treballadora al cent per cent, però el seu cos començat a experimentar un viatge iniciàtic amb fibromiàlgia, fatiga crònica i depressió cap al coneixement de la seva pròpia identitat. Ella és la protagonista de la propera Segona Edició del Club de Lectura-Vols llegir?
Arrel de l’èxit de participació i seguiment del primer lliurament d’aquesta experiència mediàtica, amb la realització d’un club de lectura, com habitualment és realitzen a bona part de les biblioteques catalanes, on és proposa als usuaris la lectura d’un llibre i posteriorment és fa una sessió participativa per fer un debat i comentari sobre el mateix. La característica del nostre club de lectura és que realitza expressament pel mitjà radiofònic, en fer-se el debat i comentari en els propis estudis de la ràdio, en directe, i amb la participació del propi autor. Fet que enriqueix aquesta iniciativa cultural i literària. 
“Olor de gas”, obra de l’escriptor i periodista igualadí, Pep Elias, va ser l’obra escollida per fer la primera edició, que és va emetre el dilluns dia 4 d’abril. Bona part dels mitjans locals van fer-se ressò d’aquest emissió, i el podcast, que permet l’audició del programa emès en directe, ha assolit un grau de seguiment i descàrrega molt destacat. En aquest bloc podeu trobar podcast del mateix per poder-lo escoltar. 
En aquesta segona edició, el llibre de la escriptora debutant, Susanna Carpi, titulat “Història d’una formiga”, és el llibre escollit per aquest nou Club de Lectura-VLLG?, que va ser editat el desembre del passat 2010, en català, i ara per Sant Jordi, s’ha presentat la versió en castellà. Ambdues edicions publicades per La Patumaire Edicions. 
Sobre el període d’inscripció gratuïta per convocar-vos, oients i internautes seguidors del Vols llegir?, i també als usuaris de la Biblioteca de Vilanova del Camí, que col.labora en aquesta iniciativa. Envieu-nos les vostres dades per participar i fer lliurament de l’exemplar del llibre, al nostre correu electrònic: volsllegir@radionova.cat . També ho podeu sol.licitar des del nostre espai al Facebook i Twitter. També al taulell de préstecs de la biblioteca vilanovina, al Centre Cultural de Can Papasseit, carrer Mare de Déu de Núria, 1. Telèfon de contacte: 93803 50 14.
L’emissió d’aquesta segona edició del Club de Lectura-Vols llegir?, tindrà lloc el dilluns dia 6 de juny, de 20 a 21 hores, en directe per la sintonia de Ràdio Nova (FM /on-line).


En aquest reproductor podeu escoltar la primera edició del Club de Lectura-Vols llegir?, emès per Ràdio Nova el dilluns 4 d’abril de 2011.

Ir a descargar

Complement: Els lectors que si estimen els llibres – 56 – Susanna Carpi
Article 427 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova