PER QUÈ LLEGIR ELS CLÀSSICS, AVUI de Laura Borràs
Especialista en tot el que fa referència a la Literatura, com a docent, escriptora, gestora i col.laboradora habitual del programa “Els matins” de TV3, publica aquest llibre on planteja el per què llegir els clàssics, es important avui en dia. La seva resposta és totalment afirmativa, amb un rotund sí, dient-nos que té molt de sentit llegir els clàssic en ple segle XXI. 
Laura Borràs, declara: “Reivindicar la necessitat de la lectura pot semblar un acte d’ingenuïtat. I, tanmateix, cal fer-ho. La literatura té un component fonamental d’aventura. Implica endinsar-se en mons que poden ser completament diferents del nostre, probablement desconeguts i, per això, fascinants! La literatura és en gran mesura un viatge. Permeteu-me, doncs, la metàfora, i deixeu-me que us faci de guia pels viaranys i giragonses d’aquest món”. 
Recordem que Laura Borràs va ser l’encarregada de fer la presentació, el mes de desembre de 2010, del llibre de l’escriptor i periodista igualadí, Pep Elias, titulat: “Olor de gas”. L’acte va tenir lloc a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí i va comptar a una gran afluència de públic present. 
“Per què llegir els clàssics, avui”, disposa d’un total de 192 pàgines, i ho publica Ara LLibres.

PRESENTACIÓ A IGUALADA
la llibreria Aqualata (Carrer Sant Josep, 14), ens ha fet saber que el proper 28 de juny, Laura Borràs presentarà aquesta la seva novetat editorial, a partir de dos quarts de vuit del vespre. L’acte serà presentat per l’escriptor i periodista Pep Elias. 

Article: 450 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova