ACTUALITAT
Independent però juntes. Ja ho diuen que “la unió fa la força”, i d’aquesta manera s’ho han pres de valent un conjunt d’editorials catalanes independents a través de la Xarxa de Llibres amb la creació d’una col.lecció de llibres de butxaca dedicada als més venuts, coneguts amb l’argot popular i comercial de “best-sellers”. 
Aquesta nova col.lecció, anomenada “Portàtil”, ja és a la venda a les llibreries amb un projecte comú que s’inicia amb l’estrena de 15 títols d’escriptors com ara Isabel Clara-Simó, Arcadi Oliveres, Agustí Pons, Remei Ribas, Màrius Sempere, i també es publicarà en format econòmic el retorn al món editorial de l’escriptora sabadellenca, Lluïsa Forrellad, guanyadora del Premi Nadal, amb l’obra titulada: “Foc latent”. 
La presentació davant dels mitjans, va tenir lloc dimecres dia 15 de juny a la Llibreria Bertrand de Barcelona (Rbla. Catalunya, 37), on hi han assistit els responsables de les set editorials que impulsen el projecte: Angle, Base, Bromera, Cossetània, Meteora, Símbol i Viena. 

Article 451 – J. M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova