CLUB DE LECTURA
La Biblioteca de Vilanova del Camí organitza un any més unes sessions especials del Club de Lectura, especialment adreçades per les tardes d’estiu. En concret, cada dilluns del 27 de juny al 25 de juliol de 2011, de 2/4 de 4 a 5 de la tarda. Enguany, les prop de quaranta cròniques del llibre de l’escriptora i periodista Empar Moliner, incloses dins del llibre publicat el 2005, “Busco senyor per amistat i el que sorgeixi” (Quaderns Crema), seran objecte de comentari i debat entre tots els lectors participants d’aquesta activitat.  Les inscripcions gratuïtes per participar en aquestes sessions del Club de Lectura d’Estiu de la biblioteca vilanovina, es poden formalitzar al taulell de préstec de la mateixa biblioteca, al carrer Mare de Déu de Núria, 1, al Centre Cultural de Can Papasseit. Per a més informació us podeu adreçar al telèfon: 93 803 50 14. Aquesta activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, i l’Àrea de Cultura de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. 
BUSCO SENYOR PER AMISTAT I EL QUE SORGEIXI d’Empar Moliner
Si hi ha una virtut que sobresurt, de les moltes que té l’Empar Moliner, és la mirada irònica, distanciada però tendra, de l’escuma dels dies. Les quaranta cròniques d’aquest llibre recullen la visita a un tirador de cartes per esbrinar la supervivència de la llengua catalana, l’anada a un convent on es lloguen minyones sud-americanes, un dinar en un menjador per a pobres o la contractació d’un refugi atòmic. L’ull escrutador de Moliner hi transita amb l’alegria vital de qui no es deixa vèncer per l’adversitat ni l’absurd, o de qui creu que el millor conjur per a la dissort és l’humor. Llibre publicat per Quaderns Crema, l’any 2005 i disposa d’un total de 176 pàgines.
EMPAR MOLINER AL “VOLS LLEGIR?”
Escriptora, periodista, columnista i autora teatral. La polifacètica Empar Moliner serà entrevistada en el programa de ràdio del “Vols llegir?” a Ràdio Nova, el proper dilluns dia 20 de juny. 
Font: Biblioteca de Vilanova del Camí
Editorial: Quaderns Crema
Article relacionat: 447 
Article 452 – J. M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova