Pere Vila, autor d’aquesta novetat editorial, serà entrevistat en el programa de ràdio del “Vols llegir?”, el dilluns dia 27 de juny. 

EL COMPROMISO SECRETO de Pere Vila
El geobiòleg, acupuntor i kinesiòleg, Pere Vila, és el creador d’aquesta novetat editorial. Primer volum d’una trilogia que ens permetrà descobrir el secret més ben guardat de tota la humanitat. Durant mil.lennis, el coneixement d’aquest secret que ha estat ocult i ha permès que la humanitat hagi patit el genocidi més gran de la història. L’egoisme i l’afany de poder d’uns pocs l’han silenciat i monopolitzat.  Aquest llibre és una autobiografia novel.lada del seu autor, fruit de molts anys d’investigació. En ell es pretén conscienciar del poder de l’energia dels corrents d’aigua subterrànies que tant influeixen en l’evolució del l’ésser humà, en positiu si s’usa en justa mesura i en negatiu, si s’abusa d’elles. En el seu interior, hi ha més de 50 estudis, amb tota mena de luxe de detalls de llocs sagrats, i una introducció a l’ús del pèndol per poder practicar i sentir les energies que es detallen d’aquests poderosos llocs. 
“El compromiso secreto”, és publicat directament pel seu autor, Pere Vila, i és por adquirir directament a través de la seva pàgina web: elcompromisosecreto.com/libro. Disposa d’un total de 462 pàgines, i a més incorpora un pèndol de regal. 
Pel que fa Pere Vila, afegirem que exerceix de professor de geobiologia i i feng shui a l’Institut Guxens d’Estudis i Investigació en medicina natural de Barcelona. També ha impartit classes en cursos de postgraus universitaris de la UPC Ramon Llull, La Salle, Rovira i Virgili, Les Heures i Sant Joan de Déu. 
Article 453 . J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova