PARTICIPACIÓ LITERÀRIA
Dilluns es reunirà el jurat per decidir el veredicte del XIIIè Concurs de Contes a la Ràdio. En aquesta edició una cinquantena de contes concorreran al concurs en les diferents categories infantil, juvenil i adults, així com en el Premi Especial Solstici d’estiu. Cal destacar que la participació més nombrosa ha estat la dels petits, en concret la dels escolars de 5è i 6è de primària.
Dilluns a la tarda, el jurat es reunirà per deliberar i triar els guanyadors de cada categoria. Aquest any el jurat està format pel bibliotecari Daniel Río, l’escriptor Pep Elias i una representant de Ràdio Nova.
Dimarts, a les 7 de la tarda, es farà el lliurament de premis, a Can Papasseit. L’acte acabarà amb un berenar.
Els contes guanyadors es publicaran al bloc de Relats Curts del programa literari Vols llegir? També es dramatitzaran i es podran escoltar per la ràdio.
Article 454 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova