PRESENTACIÓ LITERÀRIA

Dimecres dia 29 de juny, a partir de les 19h. a la Biblioteca Central d’Igualada, va tenir lloc la presentació del llibre “La caçadora de cossos” de Najat El Hachmi, autora d’èxits editorials com “L’últim patriarca”, Premi Ramon Llull 2008, i també “Jo sóc catalana”. L’acte ha estat organitzat per la Llibreria Llegim…? d’Igualada (carrer Capità Galí, 4), i la Biblioteca Central de la capital de la comarca de l’Anoia. 

LA CAÇADORA DE COSSOS de Najat ElHachmi
L’escriptora nascuda a Nador i i actualment resident a Granollers, autora d’èxits editorials com “Jo també soc catalana” (Columna) i “L’últim patriarca” (Planeta), guanyador del Premi Ramon Llull de novel.la, publica un nou relat en el qual aborda la temàtica de la sexualitat de manera molt oberta. La protagonista de l’obra, s’adona que ser lliure no és exactament el que pensava. Caça cossos per fugir del propi? Aquest és el teló de fons del que serveix Najat El Hachmi per reflexionar sobre el difícil triangle que formen l’amor, el sexe i la feminitat. En una entrevista concedida a l’ACN (Agència Catalana de Notícies), l’escriptora afirma: “que les dones han crescut amb la idea que el sexe pel sexe és meravellós però, amb els anys, la sensació de frustració augmenta. Ens van enganyar. No és el model de sexualitat que hauríem triat”.


El llibre “La caçadora de cossos” va sortir a la venda el passat dia 5 d’abril i és publicat per l’editorial Columna, amb un total de 240 pàgines.

Font: Llibreria Llegim…?
Article 456 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova