PARTICIPACIÓ
Aneu de vacances amb el vostre equipatge, incloent algun llibre i també la vostra càmera digital? Doncs immortalitzeu una fotografia original que inclogui un llibre en el seu conjunt, i participeu en el concurs “Els llibres viatgers” que organitza, per segon anys consecutiu, la Biblioteca Central d’Igualada. 
Totes les persones majors de 14 anys poden participar en aquest concurs presentant la seva millor foto d’unes vacances amb els llibres com a protagonistes, ja sigui en solitari o d’alguna persona llegint. Cada participant pot optar al premi amb un màxim de dues fotografies en format 20×20 i, si resulta guanyador, es podrà endur una càmera fotogràfica de premi.
Les fotos pel concurs es poden lliurar a la Biblioteca Central d’Igualada, a la Plaça de Cal Font, a partir de l’1 de juliol i durant tot el mes d’agost. Tingueu present el nou horari d’estiu de la Biblioteca, amb horari reduït i dissabtes tancat. El jurat estarà format per personal de la Biblioteca i un fotògraf professional, que decidirà quina és la millor fotografia dels llibres viatgers. 
El premi es farà públic el dia 13 de setembre i amb els treballs presentats se’n farà una selecció per a una exposició al vestíbul de la mateixa Biblioteca, i que és podrà visitar fins l’1 d’octubre.
Article 462 – J.M. Solé – “Vols llegir? – Ràdio Nova