EL SECRETO DE LA MONTAÑA SAGRADA de Víctor Amat
Un sinistre personatge irromp en la pau del monestir de Montserrat: es tracta de Brambora, un mercenari al servicio de Suis Viribus, una malèfica organització secreta amb fosques intencions. Al veure en perill, la comunitat benedictina recorrerà a Joan, un jove monge al que confiarà el destí de les seves vides. A la seva investigació se li unirà Sarah, una atractiva jove científica juntament amb la qual trobarà uns antics documents que parlen d’un misteriós tresor amagat en aquells paratges: una llegenda que es remuntaria als últims mesos de la guerra civil i que trauria a la llum un terrible secret.
Libre que s’envolta d’un grau de misteri i suspens que farà passar una bona estona de lectura per aquest estiu. Publica Planeta amb un total de 426 pàgines i disposa de la versió electrònica. Va sortir a la venda el mes de juny de 2011.

L’AUTOR

Victor Amat va néixer a Barcelona el 1978. Autodidacte de vocació, el seu caràcter aventurer li ha empès a exercir variades professions en països diversos. La seva passió pels viatges i el seu interès pel medi ambient el van convertir en un dels activistes compromesos. Va començar a sentir la pulsió de la literatura a través dels relats de Conan Doyle, London, Dumas, Stevenson …
Més tard, va descobrir als autors de thriller actuals, de manera que ocupava el temps en vaixells, trens i avions. L’interès per aquestes lectures i el seu esperit inquiet el van portar a construir històries pròpies, amb les quals va ser omplint desenes i desenes de llibretes.D’entre aquestes notes va emergir El secret de la muntanya sagrada, la seva primera novel.la.
Font: Planetadeloslibros.com
Article 464 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova