EL BLOC
Per aquestes dates aquest espai blocaire literari acostuma a canviar d’imatge, però no de continguts. Tot i que, aprofitant aquest canvi del nostre aparador virtual, també hem aprimat aquests continguts. Després de demanar opinió a diverses veus sobre  webbloc del Vols llegir?, els comentaris han estat que el portal estar molt bé, però massa ple i de difícil seguiment. Per aquest motiu, hem recuperat una anterior plantilla, que en el seu temps va donar molt bons resultats. En resum, simplicitat i efectivitat. 
CONTINGUTS
3 columnes dominen el cos sencer. La central, la més important per què el primer cop d’ull quan s’incorpora el bloc a la pantalla particular, va dirigit al centre. L’article de capçalera i la resta, formen part d’aquesta columna. 
Al marge esquerra (mirant davant de la pantalla), dues seccions: “Els + llegits del VLLG?”, on hi han els deu articles més consultats, i tot seguit “Blocs recomanats”, el que fem seguiment dels mateixos i alhora també teniu l’oportunitat de clicar per enllaçar al seu contingut. 
Columna de la dreta, és la que incorpora els serveis del bloc: l’arxiu del podcast, amb tots els programes, entrevistes i relats curts emesos en el programa de ràdio durant tota la temporada. Tot seguit, dues icones. La primera amb “Els lectors que si estimen els llibres”, que inclou tots els llibres de la pàgina, i la segona, amb l’enllaç directe al bloc de “Vols llegir relats?”. També hi trobareu links a la pàgina web de Ràdio Nova, la informació local de la comarca en connexió amb anoiadiari.cat i el seu servei de bloc anoiencs. El nostre perfil i contacte via correu electrònic. Els nostres espais a les xarxes socials: Facebook i Twitter, i finalment les estadístiques de bloc del “Vols llegir?”, per tal de saber qui ens visita i des d’on. 
No ens agrada la rutina, per això la capçalera del bloc és molt adaptable al nostre gust. I esperem que aquest canvis facin més agradable a la vista i alhora facin de reforç al nostre contacte diari amb tots els nostres visitants. Blogger, el servidor on està ubicat el nostre bloc també incorporarà ben aviat nous serveis per tal de millorar i actualitzar la seva oferta, fet que fa molt de temps que els usuaris i administradors estem esperant. La seva casa mare, Google està oferint novetats en molts dels seus aspectes, i aquestes millores també ens afavoriran la nostra tasca. 
De tota manera estem oberts a més opinions. Us agrada el bloc més abans, o el d’ara?…, encara hi som a temps de canviar!!
 Article 469 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova