ACTUALITAT

El bloc del programa de Ràdio Nova Vols llegir? optarà als IV Premis Blocs de Catalunya 2011, convocat per l’Associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement) amb l’objectiu de promoure la creació, manteniment i promoció de blocs en català. Aquesta quarta edició del certamen compta amb la participació de prop de 460 blocs, agrupats segons perfils i categories, una estructura que és la principal novetat d’aquesta edició.
D’entre les 12 categories del certamen, el bloc del programa Vols llegir? opta als premis en l’apartat de Literatura (Premi Lletra UOC). L’autor i gestor del bloc Vols llegir? Josep Maria Solé, que és també el conductor d’aquest espai radiofònic, ha convidat a tothom a participar en la votació, el període de la qual s’allargarà fins a les 24h del 10 de setembre.
El procés de votació dels Premis Blocs Catalunya 2011 és de caràcter popular i està obert a tothom. Només cal registrar-se com a usuari a la web de STIC: www.stic.cat.  L’usuari disposa d’un total de 12 vots per repartir entre les diferents categories temàtiques. El procés de votació, però, no s’ha de completar en una mateixa sessió i es pot entrar vàries vegades per votar els diferents apartats. Això sí, a raó només d’un vot per categoria.
Les classificacions temàtiques proposades per aquesta edició 2011 són les següents: Cultura i tendències; Literatura (Premi LLetra UOC); Periodistes i mitjans; Educació; Esports; Cuina, gastronomia i enologia; Universitats, recerca i ciència (Premi Universitat de Girona); TIC; Política, economia i societat; Història, tradicions i patrimoni (Premi Omnium Cultural); Turisme i viatges i Miscel·lània i Personals.
STIC.CAT és una entitat amb vocació de generar interactivitat i innovació en el context de la cultura i la llengua catalanes amb la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació com a eix vertebrador.
-Serveis Informatius / Ràdio Nova –

Benvolguts seguidors del “Vols llegir?”, és el primer cop que el nostre bloc literari participa en uns premis, i esperem poder comptar amb la vostra participació amb el vostre vot. Ja només ser candidats representa un premi al nostre treball voluntari i autodidacta. Però hem de ser francs, aconseguir el premi en l’apartat on estem nominats, pot representar un prestigi pel nostre espai, tant radiofònic com a la xarxa. Esperem doncs els vostres vots i l’agraïment per la vostra atenció durant tot aquest temps. 


PROCÉS DE VOTACIÓ
1.  Cal registrar-se com usuari a la web de STIC, l’entitat organitzadora d’aquest certament: www.stic.cat. Cal fer-ho amb una adreça de correu electrònic i una contrasenya.


2.  Un cop fet el registre, el sistema us enviarà al vostre correu un enllaç que caldrà clicar, per tal de confirmar aquest registre. 

3. Tot seguit, incorporar-vos de nou a la mateixa pàgina web, clicar  “Premis Blocs Catalunya 2011” i seleccionar “votació dels premis”.  El nostre bloc, està ubicat a la categoria “Literatura – Premi Lletra UOC”,  per ordre alfabètic estem situats en darrer lloc, clicar el nostre espai i tot seguit clicar “votació”. 

I ja estarà llest. De nou, gràcies a tots !


Article 472 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova