NO OBRIS ELS ULLS de John Verdon
Aquest escriptor, especialista en arguments de trama criminal complexa i molt absorvent, recupera el seu personatge, Dave Gurney, protagonista del seu anterior èxit editorial: “Sé el que estàs pensant”. 
En aquest nou relat, Gurney, no troba l’ocasió per retirar-se tranquil.lament amb la seva dona. L’exdetectiu de policia de Nova York, un any després d’atrapar “l’assassí del números”, es torna a enfrontar de manera inesperada amb un nou cas, potser el més complicat de la seva carrera. Ara no es tracta només d’un assassí intel.ligent i fred, sinó també d’un personatge sense cap mena d’escrúpols, que no dubta a amenaçar el punt feble de Gurney: la seva dona Madeleine. Aquesta vegada, el repte és el següent: una núvia és assassinada brutalment durant el convit de noces, amb centenars de convidats al jardí de la mansió familiar. Les pistes apunten cap a un misteriós jardiner amb les facultats mentals pertorbades. Però tot plegat és massa per a Dave Gurney…
“No obris els ulls” disposa d’un total de 544 pàgines. Traducció a càrrec de Mercè Santaulàlia i Esther Puig. Publica Proa. També disponible la seva versió e-book. La versió en castellà és publicada per Roca Editorials de Libros.
Trailer-book: Youtube
Article 473 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova