EL CONTRACTE de Lars Kepler

Lars kepler és un pseudònim. En realitat son dos escriptors, un matrimoni format per Alexander Ahndoril i Alexandra Coelho Ahndoril. l’èxit internacional de la seva primera obra conjunta: “L’hipnotitzador”, va fer que es decidissin sortir a la llum i donar-se a conèixer. Tots dos ja havien escrit abans diverses novel.les i obres de teatre, però gràcies als relats protagonitzats pel seu personatge Joona Linna, han aconseguit el reconeixement internacional. Ara, tot i descobrir-se aquesta revelació, mantenen el pseudònim de Lars Kepler per publicar aquesta nova i addictiva història que ens mantindrà molt “desperts” en la seva lectura.
Hi ha contractes que no pots trencar ni quan ets mort…El cos de Carl Palmcrona, director general de l’ISP (Inspecció de Productes Estratègics), apareix penjat al seu luxós apartament del barri d’Óstermalm, a Estocolm. A l’habitació no hi ha mobles: com ha pogut enfilar-se sense ajut? El mateix dia, en una embarcació a la deriva als afores de la ciutat, apareix el cadàver d’una dona. Té els pulmons plens d’aigua salabrosa, però no en té restes ni a la roba ni a cap altra part del cos. S’ha ofegat en una barca que encara sura? Només hi ha una persona capaç de resoldre aquests misteris: l’inspector Joona Linna.
“El contracte”, és publicat en català per Ara Llibres. Una novel.la que disposa d’un total de 528 pàgines. També disposa de la seva versió e-book. 
RECOMANACIÓ
Us recomanem també la lectura de tres llibres inclosos dins del lliurament 24 de “Els lectors que si estimen els llibres”, publicat el 24 de maig de 2010: “L’hipnotitzador” de Lars Kepler, “Qüestió de fe” de Donna Leon i “L’estiu de l’anglès” de Carme Riera.
Font: Ara LLibres 
Article 475 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova