L’HOME MÉS FELIÇ DEL MÓN de Ramon Pardina
Llegir aquest llibre no ens farà canviar, ni tenir més gust, ni ser més intel.ligents, ni més sensibles…, però el propòsit que ens planteja el seu autor, el barceloní Ramon Pardina, és que ens ho passem bé llegint-lo.
“L’home més feliç del món”, publicat per l’editorial Pagès Editors, inclou nou relats al voltant de la infelicitat, la responsabilitat de la maduresa, l’escriptura i els petits moments de felicitat, fugaços, que afloren de tant en tant enmig de tot això.
Però, sobre tot, són nou contes escrits amb voluntat de divertir, de jugar amb el lector i amb una mica de sort fer-lo pensar que, comparat amb els protagonistes d’aquestes històries amb un punt d’humor i de vegades surrealistes, ell també és l’home més feliç del món. Cal dir, que aquest treball literari ha merescut el Premi Joaquim Ruyra-Premis Recull 2010.

L’AUTOR
Ramon Pardina, nascut a Barcelona l’any 1977, ha publicat fins el moment tres llibres: “La novel.la que no he escrit mai”, Premi Miquel Àngel Riera de narrativa breu-2005, “El jugador de futbolí que volia córrer la banda”, Premi Joan Santamaria de narrativa-2007, i “L’home més feliç del món”, objecte d’interès d’aquest article. A més, Pardina ha guanyat el Premi Mirador, el Claudi Isern i LLorens, i el Premi Vent de Port, entre d’altres. Després d’una trajectòria com a creatiu de publicitat, actualment treballa com a guionista a la productora El Terrat. 

Aquest article us ofereix la possibilitat de poder llegir unes primeres pàgines d’aquesta novetat editorials, clicant aquest enllaç.
Font: Llibreria Llegim…? (Igualada)
Editorial: Pagès Editors
Pàgina web autor: Ramon Pardina 
Trailer-book: web Ramon Pardina (Youtube)
Article 476 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova