FELIZ NUEVO DIA d’Anna Llauradó i Lena Mercadal
He de confessar (un servidor, editor del VLLG?), que no sóc molt propens a llegir llibres anomenats d’autoajuda. Però alhora penso que hi ha un gran sector de lectors que son “molt fidels” seguidors d’aquest gènere literari. Només cal fer una ullada al rànquing dels llibres més venuts a la darrera edició de la setmana del llibre de Madrid, on els “d’autoajuda” han estat els llibres més venuts. Les circumstàncies actuals manen. Però en la nostra recerca diària d’oferir-vos recomanacions de lectura personal, hem trobat aquesta proposta que m’ha cridat l’atenció, i aquí ens faig l’exposició. 
Llibre escrit a dues mans, la periodista Anna Llauradó i la Llicenciada en Medicina i especialista en Cirurgia General, Lena Mercadal, tenen el propòsit molt lloable de prendre la decisió de fer-nos canviar, la nostra vida que ja és prou complicada, en només 21 dies! 
Què són 21 dies per començar a millorar la manera de pensar i viure? Les dues ponents ens expliquen que la neurociència ha demostrat que el cervell té una capacitat, la neuroplasticitat, que és la base física per aprendre noves conductes, nous patrons i aconseguir CANVIAR. Així que, per aconseguir-ho, el primer que hem de fer és canviar la manera de pensar. A les pàgines de “FELIZ NUEVO DIA”, tenim la clau per començar. I sí creiem que tot aixó és més del mateix: tonteries, autoajuda, etc., només cal que fem una cosa: PROVAR. 
El mètode: seguir un programa de 21 dies amb set colors que simbolitzen les set actituds bàsiques per viure millor, ser feliç i, sobretot, ser amo dels teus pensaments. 
Us proposem que si algú dels nostres lectors i seguidors es fa amb un exemplar d’aquest llibre, un cop llegit, aconsegueix CANVIAR, ens ho feu saber. I us proposem fer-ne un relat, dietari, etc., i farem difusió en aquest bloc. 
“FELIZ DIA NUEVO”, obra d’Anna Llauradó i Lena Mercadal, és publicat per Planeta dins de la col.lecció “Práticos”. Disposa d’un total de 144 pàgines.
Pàgina web oficial: “FELIZ NUEVO DIA”
Article: 479 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova