TOT EL SOROLL DEL MÓN de Vicenç Llorca
L’escriptor debutant Vicenç Llorca, planteja en aquesta obra literària si és possible que ressorgeixi l’amor en persones marcades per una relació sentimental anterior. El resultat és un argument atractiu i suggeridor. El protagonista, en Francesc, creu que no podrà viure de nou una atracció amorosa com la que va sentir per la seva difunta dona. Però en un viatge de plaer a la República Dominicana, coneix la Marta, una turista de Barcelona com ell a qui el marit va deixar per una altra dona. De manera inesperada, les seves afinitats els desperten sentiments amagats.
Tots dos emprenen un recorregut per l’illa que inclou el país veí, Haití, on tenen com a guia una voluntària catalana d’una organització no governamental, la Núria, que també suscita l’interès d’en Francesc. Immersos de ple en un canvi personal, tots tres es veuen abocats a afrontar les seves pors i el seus desitjos, un repte que de sobte accentuen els embats de l’huracà Melinda. “Tot el soroll del món”, ho publica Columna amb un total de 280 pàgines. 
NASCUTS PER CÓRRER de Christopher McDOUGALL
Aquest autor, ex-corresponsal de guerra i actualment col.laborador en diverses revistes internacionals de gran prestigi, ha estat el creador d’aquest relat intens, ple de personatges increïbles, proeses atlètiques impressionants, ciència puntera i, sobretot, una gran inspiració. Una aventura èpica que va començar amb una pregunta ben senzilla: per què em fa mal el peu? 
Buscant una resposta, McDougall emprèn un viatge per trobar una tribu on hi ha els millors corredors de llarga distància del món i descobrir els seus secrets; durant aquest procés, ens demostra que tot el que ens pensàvem que sabíem sobre còrrer és una equivocació. 
Aïllats en el territori més salvatge d’Amèrica de Nord, els tímids indis tarahumara de les Barrancas del Cobre de Mèxic són els guardians d’un art perdut. “Nascuts per córrer”, és publicat per l’editorial La Campana, amb un total de 328 pàgines. Pròleg de Kilian Jornet i traducció de Marc Rubió. 
Article 487 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova