ACTUALITAT
L’autobiografia de Keith Richards dels Rolling Stones s’ha convertit en poc temps en un èxit de vendes. La vida i obra de l’històric guitarrista ven un any, un milió de còpies del seu llibre “My life” (editorial Orion – USA), un repàs exhaustiu de la seva trajectòria com estrella de rock i per les seves relacions amb els membres de la banda, en especial amb Mick Jagger. “My life” ha estat força aclamat per les crítiques malgrat haver creat certa polèmica. El cert és que Keith Richards, de 66 anys, ja va avisar abans de publicar el llibre que Mick Jagger l’havia llegit i estava molt molest. 
“My life” fa un recorregut per la vida del músic britànic tot fent un repàs en el decurs dels anys de l’artista amb el seu contacte amb les drogues i diverses polèmiques que l’han envoltat, com detencions policials. Altres fets personals destacats son la mort de la seva filla i els alts i baixos en la relació amb Jagger i la resta de la banda dels Rolling Stones. La versió espanyola és publicada per l’editorial Global Rhythm. Va sortir a la venda el novembre de 2010 amb el títol original: “Vida. Memorias de Keith Richards”.
COMPLEMENT
Us adjuntem un enllaç a la pàgina web de l’edició espanyola de la revista Rolling Stone de passat mes d’octubre de 2010, amb una amplicació a aquesta notícia d’actualitat. En aquest mateix article es fa l’anunci que l’edició americana de la mateixa revista, publica un extracte d’aquest llibre.
Font: 3cat24.cat
Editorial versió espanyola: Global Rhythm
Article 488 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova
Editor: Amb aquest article i després d’un breu període de vacances, retornem l’activitat al nostre bloc genèric literari. Esperem de nou el vostre seguiment i recolzament per aquesta nova temporada, que radiofònicament estrenarem a finals del mes de setembre. El bloc genèric del “Vols llegir?” i el temàtic de relats, “Vols llegir relats?”, aniran recuperant el seu ritme normal. Esperem que les vacances hagin anat a tots bé i us donem de nou la “Benvinguda!”.