Dilluns, 21 de novembre de 2011, el programa de ràdio del “VOLS LLEGIR?”, va entrevistar a l’escriptor Jaume Cabré amb motiu de la publicació del llibre: “Jo confesso”. Líder de vendes arreu del país i del qual ja s’han publicat diverses edicions, gràcies a la massiva demanda de lectors que l’han convertit en un dels grans èxits editorials d’aquesta temporada. Us oferim poder escoltar aquesta entrevista en aquest article:

Ir a descargar


JO CONFESSO de Jaume Cabré

Primera gran estrena literària del mes de setembre de 2011, amb la nova novel.la de l’escriptor barceloní, Jaume Cabré. Un relat on hi estan presents l’amor, el desamor, els sentiments de culpa i el mal.
ARGUMENT
Si la botiga d’antiguitats de la família és tot un univers per al petit Adrià, el despatx del seu pare és el centre d’aquest univers, i el tresor més preuat de tots és un magnífic violí del segle XVIII al voltant del qual giren moltes històries d’aquesta novel.la de novel.les. “Jo confesso” és una llarga carta d’amor d’algú que ha hagut de jugar sol durant molts anys, entre llibres vells i secrets inconfessats; d’algú que ha estimat de manera incondicional; d’algú que se sent culpable d’una mort violenta, i d’algú que no entén el mal que recorre la història d’Occident.
L’AUTOR
Jaume Cabré, nascut a Barcelona l’any 1947, ha saltat amb força en el panorama literari internacional d’avui amb èxits com “Les veus del Pamano” (2004), “Fran Junoy o l’agonia dels sons” (1984), “Senyoria” (1991) i “L’ombra del l’eunuc” (1996). També cal destacar el seu recull de contes: “Viatge d’hivern” (2000), l’obra de teatre “Pluja seca” (2001), i els dos llibres d’assaig: “El sentit de la ficció” (1999) i “La matèria de l’esperit” (2005). Ha escrit guions televisius i per al cinema. És membre de l’Institut d’Estudis Catalans i Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. 
“Jo confesso”, és publicat per Proa Editorial amb un total de 1008 pàgines. 

ACTUALITZACIÓ (08/09/2011)
En menys d’una setmana de posar-se a la venda aquesta nova novel.la de Jaume Cabré, l’editorial Proa ha fet públic que la primera edició del llibre ha esgotat els 18.000 exemplars posats a la venda. Motivat per aquest èxit, Proa prepara ja una segona edició en caràcter d’urgència amb 5000 nous exemplars i que amb una mica de sort arribarà a les llibreries la propera setmana. D’altra banda, “Jo confesso” s’ha situat en primera posició dels llibres més venuts en l’apartat ficció. 


En resposta a aquest èxit aclaparador, el propi Jaume Cabré inaugurarà divendres dia 9, la Setmana del Llibre en Català. La cita serà a l’escenari Àgora, a partir de les 19 hores. Aquest acte comptarà amb la presència de diversos editors de les edicions internacionals de “Jo confesso”, a més de Josep Lluch de l’editorial catalana Proa. El periodista Sergi Dòria conduirà l’acte. 

Font: Proa Editorial 
Font actualització: Diari Ara (edició digital 07/09/2011)
Trailer-Book: Youtube
Article 491 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova