ACTUALITAT
Només una setmana després de posar-se a la venda, l’1 de setembre, la nova i molt esperada novel.la de Jaume Cabré “Jo confesso”, s’ha esgotat la primera edició de 18.000 exemplars. Paral.lelament i en la mateixa proporció de temps, s’ha situat en el número 1 de la llista dels llibres més venuts.

Per aquest motiu, l’editorial Proa va anunciar que posava en marxa una nova edició amb 5000 nous exemplars per atendre el ritme de vendes. Però també han fet curt i han posat en marxa les màquines per editar-ne 10.000 exemplar més i que arribaran a les llibreries en menys d’un mes. 

No hi ha cap mena de dubte que la publicació d’aquesta novel.la s’ha convertit en un dels esdeveniments literaris més importants dels darrers anys. Un ritme vertiginós de vendes, amb una mitjana de 1000 exemplars diaris d’ençà de la seva primera distribució, és tradueix en una venda acumulada de 12000 exemplars en 12 dies. 

PROPOSTA PER COMENTARIS
Des del “Vols llegir?” volem saber si ja t’has fet amb un exemplar d’aquesta obra i alhora, et convidem a que ens facis un comentari sobre la mateixa. Quina és la teva opinió sobre aquesta nova obra, que també ha estat editada alhora en diversos idiomes? Disposes del nostre correu electrònic: volsllegir@radionova.cat, i també ho pots fer en els nostres espais a la xarxa: Facebook i Twitter del VLLG?. Només cal localitzar els enllaços en aquest bloc i article. Esperem els vostres comentaris. 

Font: Proa Editorial
Article actualitzat: dimecres 14/09/2011

Article 493 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova