ACTUALITAT
“Ciutat de la lectura”. Amb aquesta denominació, la Setmana del Llibre en català posarà en marxa un nou disseny, en la seva nova edició del 9 al 18 de setembre de 2011 al Parc de la Ciutadella de la capital catalana, a la zona del Passeig dels Til.lers. 


Per la construcció de les diverses parades de la fira, l’organització ha optat per una construcció reutilitzable i innovadora feta sobre una base de paviment de palets de fusta d’uns 3000 m2, on s’assentaran 40 mòduls per un total de 25 expositors, a més del muntatge d’un envelat de l’APPEC de 200 m2. 

Pel que fa el seu contingut, aquesta Setmana del llibre, organitzada per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, preveu que el 60% de l’oferta serà dels fons editorials i el 40% de novetats. 

Grup 62 i La Magrana ja han confirmat la seva assistència, a més compartiran espai amb les Llibreries Casa del LLibre, Abacus, La Central i Laie, entre d’altres. Hi haurà activitats complementaries, com signatures de llibres, presentacions i  trobada de personatges de contes amb el públic present, principalment infantil. 

Article 494 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova