ACTUALITAT
70.000 visitants i més de 150 activitats programades, són les xifres que destaquen de la Setmana del Llibre en Català d’enguany, celebrada al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Sopars literaris, rotondes de la paraula i les activitats adreçades al públic infantil i juvenil, han estat les propostes de l’agenda d’activitats més ben rebudes per part dels assistents a la fira. 
La Setmana del Llibre en Català, organitzada per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, la setmana ha volgut crear l’anomenada “Ciutat de la Lectura”. Per aquest motiu l’organització ha optat per la construcció dels diversos stands de la fira, un total de 27, amb materials reutilitzables i innovadors fets sobre una bases de paviment de palets de fusta. 
Noms en comú destacats han estat Joaquim Carbó, autor de més de 130 llibres, que ha estat distingit amb el Premi Trajectòria, i d’altra banda, Jaume Cabré amb la presentació del seu nou llibre: “Jo confesso”, que ja s’ha convertit en el llibre de vendes número 1 d’aquest darrer tram de l’any 2011.
La propera cita serà el 2012, on la Setmana del Llibre en Català celebrarà la seva 30ena edició.
Font: EFE Barcelona / Diari Ara
Article 498 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova