GUIA DE RESTAURANTS KM 0 SLOW FOOD DE CATALUNYA de Rosa Solà Maset
El col.lectiu Slow Food de Barcelona ha editat la primera guia de restaurants Km 0. La filosofia “Slow Food”, creada ja fa unes quantes dècades, té per objectiu lluitar contra el creixement del fastfood (menjar ràpid) i l’estil de vida que comporta. Redactat per Rosa Solà Maset, el llibre és una excel.lent guia que reuneix per primera vegada tots els establiments de restauració del nostre país amb aquest segell “Km 0. Slow Food”. La guia és fruit de mesos de treball conjunt amb els xefs, que mai no han dubtat en participar per enriquir aquesta guia que no vol ser convencional.
A les seves pàgines hi trobareu el perfil humà dels cuiners, les anècdotes de la seva vida, el seu camí cap a la sostenibilitat i l’ecologia, les seves receptes amb fotografies, les adreces dels seus productors i els esdeveniments i mercats de relleu a prop dels restaurants. Inclou també itineraris turístics “slow” al voltant dels restaurants per no oblidar  mai que no hi ha turisme autèntic sense coneixement de la gastronomia local.
La guia també inclou una sèrie de bons retallables, de descomptes, detalls i obsequis que et faran els cuiners en presentar-lo al restaurant, és vàlid per a dues persones i s’estima que només que en facis servir dos ja hauràs recuperat la inversió de la guia. 
És tracte de menjar sa. “Guia de restaurants Km 0 slow food de Catalunya” compta amb la introducció de Carlo Petrini i pròleg de Ferran Adrià. Inclou versió en català i anglès. Edita Pol.len Edicions.
Article 504 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova