CLUB DE LECTURA I CURS DE FORMACIÓ

Aquesta tardor, la Biblioteca de Vilanova del Camí ha preparat novament diferents activitats per compartir amb la població vilanovina. Noves propostes del Club de Lectura d’adults, que reprèn les trobades periòdiques, i també un curs per aprendre a navegar per Internet que començarà aquest mes d’octubre.
El primer Club de Lectura d’adults de la temporada es reunirà el dia 7 d’octubre per comentar el llibre Una lletra femenina de color blau pàl·lid de Franz Werfel, destacat representant de l’expressionisme alemany.
Es tracta d’una novel·la breu però intensa, ambientada en la Viena de finals dels anys 30; una Viena marcada per les diferències socials, les intrigues polítiques d’una classe dirigent corrupta i un antisemitisme palès. Cal saber que el mateix Werfel, autor d’aquest obra, era jueu i que el 1938 va haver de fugir als Estats Units, passant per Espanya i Portugal, tement que la situació alemanya es propagués a Àustria.
Com és habitual es faran dues sessions del Club de Lectura: la primera, a 2/4 de 4 de la tarda, i la segona, a partir de 2/4 de 8 del vespre. La vilanovina Montserrat Farrés és la moderadora d’aquest espai.
D’altra banda, durant els mesos d’octubre i novembre, la biblioteca vilanovina torna a oferir cursos gratuïts d’autoformació per aprendre a navegar per Internet, tal com es va fer la primavera passada. Es tracta d’una única sessió per persona, d’una durada aproximada d’una hora. Com a requisit previ, cal saber utilitzar l’ordinador a un nivell molt bàsic: ús del teclat i del ratolí.
Per a més informació us podeu adreçar al taulell de préstec de la biblioteca.
Font: Serveis Informatius – Ràdio Nova
Article 506 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova