L’ESPANTAOCELLS de Michael Connelly
L’editorial Club Editor posa a la venda la tercera novel.la en català de l’escriptor nord-americà Michael Connelly. Un nou relat de misteri i acció, en aquest cas protagonitzat pel seu personatge, Jack Mcevoy. A “L’espantaocells”, sembla que McEvoy té els dies comptats com a periodista de premsa. L’era digital i les retallades han eclipsat els seus moments de glòria i el diari Los Angeles Times l’ha afegit a la llista de “cessats involuntàriament” per substituir-lo per una noieta sense experiència que sap fer servir Twitter a la perfecció. 
Tanmateix, McEvoy conserva un cartutx: durant els darrers quinze dies a la redacció, es proposa escriure la crònica criminal més impactant de la seva carrera i tria un homicidi injustament imputat a un adolescent negre. Es tracta de demostrar que un bon periodista a l’antiga és capaç de molt més que policies i jutges. Però McEvoy no sap de què és capaç internet. No sap que s’hi mouen paios molt més foscos que els delinqüents dels barris negres, paios encorbatats que tenen accés a milions de dades confidencials. Quan comença a descobrir-ne el poder, demana ajut a l’agent Rachel Walling, de l’FBI, i junts es posen a investigar el que serà el cas més inquietant de la carrera de Jack McEvoy. 
“L’espantaocells” de Michael Connelly, és publicat per l’editorial Club Editor, dins de la seva col.lecció El Club dels Novel.listes. Traducció realitzada per Yannick Garcia. Edició en català que disposa d’un total de 384 pàgines.  
ESCOLTANT GUARDIOLA de Josep Riera -edició actualitzada-
Cossetània edicions, que participa junt amb altres editorials de la col.lecció de llibres de butxaca anomenada “Portàtil”, incorpora una versió actualitzada del llibre redactat per Josep Riera, que ja va arribar a la quarta edició a la col.lecció Fora de Joc, on va aparèixer el setembre de 2009. 
L’obra incorpora un nou capítol que se centra detalladament en la segona i tercera temporades de l’entrenador del Barça, en què es rememoren alguns dels episodis més coneguts de la rivalitat amb Mourinho, com el que apareix transcrit i va protagonitzar Guardiola en la roda de premsa al Bernabeu quan va afirmar que l’entrenador del Reial Madrid és “el puto amo”, en referència a les seves polèmiques dialèctiques. En aquest capítol també es pot comprovar com l’entrenador del de l’equip català ha afrontat el repte de la continuïtat després de l’èxit de la seva primera temporada.  En resum, el seu autor, Josep Riera, aprodundeix en el pensament de Guardiola i el seu paper en l’evolució del Club, del qual ja esdevé tot un símbol.
L’AUTOR
Josep Riera i Font, nascut a l’Osor, comarca de La Selva, l’any 1963, és llicenciat en filologia catalana i periodista. Vinculat al diari El Punt des del 1987, el 2002 es va incorporar a l’equip fundacional d’El 9 Esportiu de Catalunya, com a director adjunt i més tard com a director. També dirigeix la col.lecció Fora de Joc de Cossetània Edicions, dins la qual és coautor del llibre: “Van Barça. El FC Barcelona i Holanda, més que una relació”.
“Escoltant Guardiola”, està inclòs dins de la col.lecció “Portàtil”, i publicat per Cossetània Edicions. Llibre que disposa d’un total de 384 pàgines. 
Article 512 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova