ACTUALITAT
Des del 12 d’octubre i fins el dia 16, té lloc a Frankfurt una nova cita anual de la Fira del Llibre (Frankfurter Buchmesse), el principal aparador literari del món. Es preveu que la fira rebrà uns 8000 visitants. El tema central d’aquest any serà l’impacte de la revolució digital en el món editorial. 
Altres punts a destacar d’aquesta fira són per exemple: el pavelló anomenat “6.0”, dedicat en part als jocs didàctics d’ordinador. També hi haurà nous expositors, com el consorci de telecomunicacions Deustche Telekom, que presentarà una llibreria digital. D’altra banda, el convidat d’honor en aquesta ocasió és Islàndia, un país que, amb prop de 350.000 habitants, té una escena literària molt activa.
Pel que fa la presència de la literatura catalana, aquesta estarà representada per un total de 200 empreses del sector. 
Article 515 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova