El diari digital “anoiadiari.cat” ha publicat un article, amb data 18/10/2011, en referència a la participació de l’escriptora igualadina, Teresa Roig, junt amb altres autors en una iniciativa cultural organitzada pel Centre Quim Soler, anomenada “Priorat en persona”. D’altra banda, també fa esment de la participació directe de Teresa Roig en dos propers clubs de lectura. El primer, aquest mes d’octubre a la Biblioteca Central d’Igualada, amb la seva tercera novel.la “El primer dia de les nostres vides”, i al desembre, en el nostre tercer club de lectura del “Vols llegir?”, amb el seu darrer llibre publicat “El blog de Lola Pons”. L’article comenta que els que vulguin participar-hi, encara s’hi poden inscriure, afegint la nostra adreça de correu electrònic. 
Cliqueu aquest enllaç per accedir directament a l’article de l’anoiadiari.cat