NOVA COL.LECCIÓ ERÒTICA
“De pèl a pèl”. Aquest és el títol de la nova col.lecció de llibres eròtics, l’única que s’edita en català i creada per l’editorial Cossetània. Aquest nou projecte literari compaginarà la publicació d’obres inèdites amb la recuperació de textos remarcables de la literatura catalana que poden despertar l’interès dels lectors. L’objectiu de Cossetània és publicar de dos a quatre títols per any, i s’hi podran trobar obres de narrativa, de poesia i també assajos de temàtica eròtica. Els dos primer títols publicats són “Els conys saborosos”, una obra recuperada de Valerià Pujol, i “69 (Antologia eròtica)”, obra inèdita. Una recopilació de poemes eròtics de Celdoni Fonoll.
ELS CONYS SABOROSOS de Valerià Pujol
Aquest poeta, narrador i activista cultural i polític, nascut a Premià de Dalt el 1952 i mort el 1992, va ser un renovador de la literatura catalana de la segona meitat del segle XX. Ara és recupera aquesta obra que s’incorpora en aquesta nova col.lecció. 
Aquest relat manté una vigència insòlita. Els límits de l’experiència eròtica que plantegen els arguments, la vigorosa pulsió narrativa, el tractament lingüístic contemporani i la voluntat, reexida, de transgredir l’estreta mirada de la societat lectora, situen aquest llibre en línia amb la tradició europea i capaç d’assolir l’excitació intel.lectual del lector, el millor camí per arribar a un grau homologable d’excitació física.

69 ANTOLOGIA ERÒTICA de Celdoni Fonoll
Per la seva part, el cantant, recitador, poeta i músic, amb un extensa producció cultural: 11 discs i 27 llibres, en ofereix a les pàgines d’aquesta novetat un conjunt de versos clars i contundents, divertits i excitants. 
En total són 69 textos triats pel mateix autor, dels seus tres llibres eròtics: “Trempant t’empaito” (1993), “Versos perversos” (1995), i “Obcenitats i tendreses” (2009). 
Article 526 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova