PARTICIPACIÓ
Jordi Masó de la Roca del Vallès i la igualadina, Ainhoa Claramunt Vilardell, han estat els dos guanyadors de la primera edició del concurs de microrelats de por “UUH!”, del total de 51 participants. Els premis han estat convocats per la Biblioteca Central d’Igualada. El primer relat guanyador, titulat, “Origen”, recrea en clau terrorífica el mite de la creació d’Eva. Per la seva part, el segon relat premiat “Representacio normal”, juga amb un referent cinematogràfic del gènere: el terrorífic i sanguinari, Freddy Krueger.
El jurat del concurs va estar format per l’escriptor capelladí, Joan Pinyol, el llibreter Ignasi Farré, i la directora de la Biblioteca Central d’Igualada, M. Teresa Miret. Els dos guanyadors es van endur un diploma acreditatiu i un lot de llibres de terror, gentilesa de la Llibreria Aqualata d’Igualada. A la pàgina web de la biblioteca igualadina, ja es poden llegir els dos microrelats guanyadors: bibliotecaigualada. cat
D’altra banda i fins el 12 de novembre, la Biblioteca exposa al seu vestíbul  una selecció de novel.les i pel.lícules del mateix gènere sota el lema “La por truca a la porta”, amb la possibilitat de poder emportar-se qualsevol d’aquests documents en règims de préstec.
Article 527 – J. M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova