1Q84 – EL DESENLLAÇ (LLIBRE 3) d’Haruki Murakami
Després del gran èxit obtingut per l’escriptor japonès amb els dos primers lliuraments d’1Q84, en aquesta tercera part ens porta al desenllaç de la història d’uns personatges que lluiten per reescriure el passat amb uns mitjans i uns objectius diametralment oposats als del clàssic de George Orwell
ARGUMENT
L’Aomame i en Tengo es continuen buscant al misteriós Tòquio d’1Q84. Però els membres del grup religiós Sakigake, l’enigmàtica gent petita que actua des de l’ombra, els gats que en fer-se de nit ocupen un poble desolat on els trens mai no s’aturen, el corb que cada dia visita sens falta la Fukaeri…, sembla que tot vol impedir que s’acabin trobant. Des del cel, dues llunes silencioses observen impertorbables els esforços dels amants, mentre, de peus a terra, l’investigador Ushikawa, dotat d’una tenacitat i un instint prodigiosos que res en el seu aspecte no suggereix, va estrenyent el cercle al seu voltant, a poc a poc però de manera inexorable. 
PRIMER CAPÍTOL
Us oferim el primer capítol d’aquest tercer llibre de l’1Q84 d’Haruki Murakami, clicant en aquest enllaç. LLibre publicat per l’editorial Empúries, amb un total de 400 pàgines. Disponible amb la seva versió paper i electrònic. 
Article 529 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova