MARTÍN CAPARRÓS GUANYA EL 29è PREMI HERRALDE DE NOVEL.LA
D’origen argentí, Caparrós és el nou guardonat amb el nou Premi Herralde de Novel.la per aquesta vint-i-novena edició, concedit i organitzat per l’editorial Anagrama. L’obra guanyadora porta com a títol: “Los Living”, una història sobre la farsa i la tragèdia que comença el dia que mor el líder militar Juan Domingo Perón, el juliol de 1974. 
MOR L’ESCRIPTOR I EDITOR CATALÀ, JOAN AGUT
Editor i escriptor, Joan Agut va dedicar bona part de la seva vida al món editorial. L’any 1961 va obrir una llibreria i poc temps més tard es va convertir en editor per les editorials Bruguera i Edhasa, fins a la creació de Thassàlia. També va ser cofundador de l’editorial Barcanova. Però la seva tasca com a escriptor no es va produir fins l’any 1995, amb la publicació del seu primer llibre, un recull de contes: “El dia que es va cremar el Liceu”. A partir de les hores, va destacar amb altres títols literaris: “Pastís de noces”, “L’arbre de la memòria”, “Gombó i Mister Belveder”, entre d’altres. El món editorial ha perdut, amb la seva mort, a un gran valor tant com editor i posteriorment com escriptor. 
NOUS CLUBS DE LECTURA PEL LLIBRE “OLOR DE GAS” DE PEP ELIAS
El periodista, escriptor i normalitzador lingüístic, Pep Elias, participarà com a convidat en diversos clubs de lectura. El proper 23 de novembre, a partir de les 19 hores, el seu darrer llibre “Olor de gas” serà objecte de comentari i debat entre els participants del club de lectura que organitza la Biblioteca de Santa Margarida de Montbui. 
I properament, el mes de desembre, l’autor igualadí participarà en dos clubs de lectura de les biblioteques de Carme i Els Hostalets de Pierola. 
Font: Diari Ara / La Vanguardia / Pep Elias / Biblioteca de Santa Margarida de Montbui
Article 532 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova